avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cum obtin certificatul fiscal in cazul meu?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cum obtin certificatul fiscal in cazul meu?

am locuit o perioada in grecia unde am avut o masina pe numele tatalui meu.am venit cu ea in tara si in baza imputerniciri de la tatal meu mi-am vandut masina mie.....nu am declarat-o la primarie in temenul regulamentar(30 zile)acum am vandut-o si cumpararorul imi cere fiscal...am mers la primarie cu actele urmatoare ca sa o i-au in evidenta...imputernicirea de la tata,contract de vanzare intre mine si tata,cartea si talonul(acolo sunt una si aceeasi)traduse si legalizate,declaratie pe propria rasundere cu data cand am intrat in tara,fisa de inmatriculare,contractul de vanzare intre mine si un alt cumparator si fisa de inmatriculare. de la primarie mi s-a spus ca imi mai trebuie cartea si autentificarea de la rar ca sa o pot lua in evidenta!!!! itrebarea mea este imi trebuiesc aceste acte de la rar sau sunt valabile cele grecesti?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:04, 25 Iunie 2014
Este necesar certificatul de autenticitate care il poate elibera numai RAR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina straina scarllet4you scarllet4you Am cumparat o masina inmatriculata in Italia (2005, 150CP, 2.0). As dori sa stiu care este procedura de inmatriculare in tara si costurile acesteia (vezi toată discuția)
Vinzare-cumparare masina tiberiussly tiberiussly Buna. As dori sa stiu ce acte sint necesare pentru cumpararea unei masini pe persoana fizica de la o persoana juridica,respectiv ce plati trebuie facute cu ... (vezi toată discuția)
Procedura vanzare si imatriculare autovehicul de la o persoana juridica catre o alta persoana juridica BRATU ALINA BRATU ALINA Buna ziua , va rog sa ma ajutati cu pasii pe care trebuie sa ii urmez in cazul in care doresc sa trec o masina dupa o firma pe o alta firma. ( ambele firme ... (vezi toată discuția)