avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Problema legata de cazier Anglia
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Problema legata de cazier Anglia

Buna ziua.
Cum as putea sa aflu daca am probleme cu legea in uk, deoarece am fost arestat pentru o zi cu banuiala de frauda bancara.Dupa o zi de arest am fost eliberat si ar fi trebuit sa ma prezint la proces, dar eu am plecat din uk.
acuma as vrea sa ma introc inapoi in uk, dar nu stiu unde ma pot interesa daca voi fi arestat.teoretic nu am fost acuzat de nimic.
Toate astea s au intamplat in luna iunie 2012.
Astept un raspuns. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:08, 27 Iunie 2014
Simplu, cereti cazierul din Romania, detalii pe [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 26 Iunie 2014
tgeorgescu, utilizator
Eu zic sa luati legatura cu un avocat din UK.
In Romania nu aflati mare lucru...
Daca nu ar fi fost asa v-as fi recomandat sa apelati la un avocat roman...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla ce pedeapsa am primit in italia bogdan ggf bogdan ggf Buna ziua . in 2012 am fost acuzat intr-un dosar in italia,am fost si arestat preventiv timp de o luna..datorita faptului ca nu erau dovezi clare ca as fi ... (vezi toată discuția)
Execut o pedeapsă penală și nu înțeleg de ce: e eroare judiciară sau viciu de procedură? bms8197 bms8197 Am fost arestat pe data de 16 noiembrie 2011 in vederea extradarii in SUA. Am petrecut 21 de zile pe arestul central ulterior fiind pus in libertate sub ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , ma aflu intr-o situatie destul de dificila drept ... ice_man713413 ice_man713413 Buna ziua , Ma aflu intr-o situatie destul de dificila drept urmare un sfat mi-ar fi necesar.Firma la care lucrez m-a trimis sa incarc o autoutilitara de la o ... (vezi toată discuția)