avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu soldat gradat profesionist
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu soldat gradat profesionist

Buna ziua, puteti sa.mi spuneti si mie cat castiga un sgp in armata romana in prezent? am cautat informatii pe internet..dar nu prea am gasit nimic...altii zic 1100 lei altii 1300...
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iunie 2014
bitzana, utilizator

Alte discuții în legătură

Divort cu minor Dary29052015 Dary29052015 Buna! Am decis sa divortez de sot aven un minor de 2 ani si 6 luni si un apartament in comun .El nu este de acord sa mergem amandoi zice sa.ma duc eu sa.il ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sarbatori fericite! am o situatie delicata mama mea ... Mezzoankbrb Mezzoankbrb Buna ziua! Sarbatori fericite! Am o situatie delicata mama mea in barsta de 64 ani vorbeste de 7 luni pe internet cu un barbat american de orogine romana asa ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata Cipri06 Cipri06 Bună ziua, dacă ma poate ajuta și pe mine cineva cu niște răspunsuri la câteva întrebări va rog. Am lucrat la o firma unde aveam contract pe perioada ... (vezi toată discuția)