avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de intretinere

buna seara . la ce circa de politie ar trebui sa ma adresez daca tatal fetitei mele nu i-a mai trimis pensia de intretinere de mai mult de 5 luni.. la circa de politie unde locuieste el sau unde locuiesc eu..oricum stiu ca nu am nici-o sansa pt ca legea asa este facuta dar vreau sa incerc macar..stiu sigur ca lucreaza la negru si e rea vointa
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iunie 2014
lory25, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ofelia Teodorescu , Avocat 23:01, 25 Iunie 2014
Mergeti la sectia de politie a domiciliului copilului (domiciliul dvoastra) si depuneti o plangere penala.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iunie 2014
Ofelia Teodorescu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei de intretinere 36sorin 36sorin buna ziua.scriu in numele unei prietene ,car e nu are acces la internet cu urmatoarea problema.fostul ei sot,nu a mai platit de 3 luni pensia alimentara,ptr ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara gheorghemonica80 gheorghemonica80 buna seara, am depus o plangere la politie pt abandon de familie, din feb 2014 nu am mai primit nici un ban cazul s-a clasat cu NUP, deoarece nu are loc de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara din strainatate acuteblonde acuteblonde buna seara sa incep cu inceputul. am fost casatorita timp de 10 ani legal , am un copil care in urma divortului instanta a hotarat sa locuiasca la mine ,iar ... (vezi toată discuția)