avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Modificare Legea 230/2007 ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Modificare Legea 230/2007 ?

Pe un site de contabilitate am găsit următoarea știre:
Asociatiile de proprietari se supun unor noi reguli dupa ce Senatul a aprobat un proiect de lege prin care este completata Legea 230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari.

Principala OBLIGATIE pe care o vor indeplini asociatiile de proprietari se refera la faptul ca va fi afisat LUNAR modul de calcul al cheltuielilor, insarcinat cu aceasta noua datorie fiind presedintele asociatiei.

ATENTIE! Nerespectarea acestei obligatii se poate sanctiona cu amenda de pana la 3.000 lei!


Știe cineva dacă există deja această modificare și care este actul normativ?
Cel mai recent răspuns: Octavia Turbatu , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:43, 26 Iunie 2014
In proiectul de lege, sanctiunile sunt nominale catre Presedinte si Administrator. Deci, cei care ar putea fi suparati de noile atributii, ar putea fi acestia si nu marea majoritate adica noi proprietarii. Unde-i lege nu-i tocmeala, parca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizarea cheltuielilor blackbeautybrother blackbeautybrother Am suspiciuni asupra modului cum se distribuie cheltuielile de intretinere in bloc, avand in vedere faptul ca in apartamentul meu nu locuieste nimeni si totusi ... (vezi toată discuția)
Obligatii asociatia de proprietari ContSters155784 ContSters155784 Buna ziua! Administratorul asociatiei de proprietari nu are obligatia sa afiseze lunar situatia locatarilor? Ma refer la faptul ca ar trebui sa afiseze un ... (vezi toată discuția)
Lista cheltuieli intretinere Dorinel32 Dorinel32 Informatie de pe un site: Atentie!!! S-a introdus art 48/1 in Legea 230/2007!!!! In data de 08.03.2016, in Monitorul Oficial nr 174 / partea I a fost ... (vezi toată discuția)