avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit persoana cu dizabilitati
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit persoana cu dizabilitati

Buna ziua

sunt o persoana cu dizabilitati caz grav beneficiez de pensie de invaliditate si cuantumul lunar persoana cu handicap as dori sa fac fac un credit in valoare de 250-300 milioane vechi iar ca si coplatitor ar fi sora mea care are domiciliul unde locuiesc .
Se poate face acest lucru?Unde trebuie sa ma adresez ?Am fost la banca dar imi spun ca nu poate sa fie sora mea coplatitor dar un strain/necunoscut ar putea daca ar avea domiciliul unde locuiesc eu?se poate asa ceva?????
Cel mai recent răspuns: ekiss , utilizator 16:27, 26 Iunie 2014
Coplatitor poate fi orice persoana care isi asuma obligatiile ce se nasc odata cu acordarea creditului , mai exact efectuarea platilor in cazul in care dumneavoastra nu mai puteti face acest lucru. Atentie! Conditia de baza este dovedirea veniturilor ambelor parti contractante , in baza carora se acorda imprumutul solicitat .
Pai am fost la banca si refuza ca sora mea sa fie coplatitor desi salariul ei este undeva la peste 20 de milioane ,este permis doar parintilor sau strainilor dar nu frate si sora mi se pare ireala situatia.
As dori sa fac imprumutul ca si persoana cu dizabilitate pentru a fii scutita de dobanda ,cel putin atata lucru.

Ce banca imi recomandati?
Intrebati la banca motivul pentru care sora nu poate fi coplatitor.
Cand se face un credit ca persoana cu dizabilitate ISTH plateste dobanda pentru
-masina,
- amenajarea locuintei
- nevoi personale
??

Sunt corecte variantele ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lmprumut persoane dizabiltatii ekiss ekiss Sunt o persoana cu dizabilitate am o pensie de invaliditate pentru caz grav ,as vrea sa fac un imprumut pe numele meu iar ca si codebitor sa fie sora mea care ... (vezi toată discuția)
Lg.448/2006 art.27(1) madiciocan madiciocan Sint pensionar de boala in grad de handicap accentuat si abia am descoperit Art.27 (1) din Lg. 448/2006. Proasta comunicare a institutiei abilitate cu ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale (persoana cu handicap) ContSters278981 ContSters278981 Buna ziua! Am intampinat si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv, ce este de facut. Am 27 ani si sunt o persoana cu handicap gradul 1 permanent, in ... (vezi toată discuția)