avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Martor / furt calificat.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Martor / furt calificat.

Cum am mai postat mai jos, eu cică sunt martor la acest furt calificat. Îmi puteți spune ce înseamnă asta ?

Oră: 08:30
Document: Hotarâre numarul 1794/2014 din data 25.06.2014
Tip soluţie: respinge cererea
Soluție pe scurt: Respinge contestaţia formulată de persoana condamnată C.C.C.Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare.
Complet: P 04 NCPP

Am văzut că scrie pe lege5.ro, polițistul mi-a spus să urmăresc aici dosarul.

Alte discuții în legătură

Reabilitare judecatoreasca ContSters292568 ContSters292568 buna ziua,am avut de data de 9 al doilea termen pt reabilitarea judeactoreasca cand am ramas si in pronuntare.azi am intrat pe siteul judecatoriei si am gasit ... (vezi toată discuția)
Termen contestatie? AHMED37 AHMED37 AHMED37 a deschis discutia Buna ziua.am rugamintea de a ma ajuta cu un raspuns va rog!sotul meu este condamnat la 7 ani a executat4ani si 7luni a ... (vezi toată discuția)
Sa se prezinte sau nu? djpadrecito88 djpadrecito88 Buna ziua! Circuland pe strada fara permis, un prieten al meu a fost oprit de politie. A fost dus la sectie si i s-au luat declaratii. Conducea o masina care ... (vezi toată discuția)