avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale comercialiazarea carburantilor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

comercialiazarea carburantilor

Este infractiune daca comercializez carbuaranti fara a avea autorizatie, dar eu in domeniul de activitate am si acest lucru de a comercializa carburanti lubrifianti.
Pompa de la tancul meu de carburant nu are aviz de la institutul de metrologie nationala. Ce pot pati cel mai rau daca primesc reclamatie!?
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: DanielRotaru , utilizator 13:25, 29 Iunie 2014
una e sa ai ca obiect de activitate trecut in actul constitutiv si una e sa autorizezi respectiva activitate.
Daca citesti cu atentie la anumite coduri CAEN este mentionat faptul ca trebuiesc anumite autorizatii speciale. Metrologia atrage amenzi ff mari eu eram sa o patesc de la un cantar caruia ii expirase certificatul metrologic desi el functiona 100% ok dar.... hartia si stampila vorbeste.
Nu cunosc motivele pentru care alegi sa functionezi asa dar eu cred ca nu merita sa fii 100% cu avizele lipsa. Se poate intampla sa "omiti" unul-doua pana te pui la punct cu domeniul si cum se obtin dar....????

Mult succes
multumesc de raspuns!
Problema este ca am si facturat serviciile prin vanzare de carburant. Si am mai si facut procese verbale de compensare pentru a compensa servicul facut de tert. Ex. el mi a efectuat un serviciu de 500 euro. eu i am dat su facturat in acelasi timp caburant in contravaloarea serviciului. restul de cativa zeci de lei i am facut proces de compensare.
E rau daca ma reclama, avand in vedere cele de mai sus.....!!!???
Rog raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comercializare produse energetice bolfutza85 bolfutza85 buna ziua, cu 2 luni in urma am inchiriat cu contract de locatiune o statie Peco. In contractul de locatiune este specificat sa functionam pe avizele ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! pentru codul caen 9312, activități cluburilor sportive, ... lunguemi lunguemi Bună ziua! Pentru codul caen 9312, activități cluburilor sportive, am citit pe site-ul caen.ro ca nu este nevoie de autorizație de funcționare de la ... (vezi toată discuția)
De ce avize am nevoie pentru un punct de lucru? belena2013 belena2013 doresc sa deschid un punct de lucru unde vom avea activitati de publicitate, web design, xeros, carti de vizita, fax 1 as vrea sa stiu ce trebuie sa fac dupa ... (vezi toată discuția)