avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Certificat constatator de la ONRC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Certificat constatator de la ONRC

Buna ziua!
In aprilie mi-am schimbat obiectul principal de activitate de la 7022 am trecut la 4789.
La doamna de la orc i-am explicat cam ce as vrea sa fac, adica sa vand produse facute manual de catre mine la targuri.
In obiectivele secundare am si caen 391.
Atunci cand mi s-au eliberat noile acte, certificatul constatator era numai pt 4789.
Eu lucrez acasa, adica la sediul firmei, nu am atelier sau altceva, dar totusi ma intreb ( destul de tarziu) ca oare nu trebuia certificat constatator si pt caen 391?
sau certificatul constatator se elibereaza numai pentru activitatea principala?
VA multumesc frumos!
Ultima modificare: Joi, 26 Iunie 2014
tgm, utilizator
Cel mai recent răspuns: IMR BUSINESS CONSULTING , Consilier juridic 16:01, 17 Iulie 2014
la activitatea principala apare un singur cod ,restul apar la secundare.
Asta stiu si eu, dar intrebarea mea era, daca trebuie certificat constatator pt fiecare activitate pe care le desfasor, sau numai pt cea principala?
Da pe certificatul constatator trebuiesc trecute toate codurile autorizate. Eu m-am lovit de aceasta problema cand am depus documentele la primaria de sector pt. autorizatia de functionare, daca nu apare in Certificat inseamna ca obiectul nu este autorizat ci doar exista in Actul Constitutiv al societatii.

Mult succes
Multumesc pt raspuns! Nu-mi vine sa cred ca e a treia oara, cand trebuie sa ma duc la ORC pt schimbare. I-am expilcat frumos si prima dat ce as vrea eu sa fac, doamna mi-a facut altfel, dupa ceva timp iar m-am dus, iar am platit pt greseala altcuiva, si acum iar ma duc si iar platesc...... cat ma costa oare un certificat constatator?
Cauta pe ONRC dar cred ca e in jur de 45 lei taxa pt eliberare.

Alte discuții în legătură

Caen szture szture Buna ziua, La recodificarea CAEN-ului societatea noastra a schimbat doar caen-ul aferent activitatii de baza,iar cele secundare au ramas ... (vezi toată discuția)
Pot adauga inca 26 coduri caen la cele existente in certificatul constatator al punctului de lucru ? ContSters330987 ContSters330987 :frantic:Am 14 coduri CAEN existente in certificatul constatator la sediul secundar(punctul de lucru) si as mai vrea sa adaug inca 26 coduri CAEN ce contin ... (vezi toată discuția)
Cod caen anagrigorescu anagrigorescu O societate de constructii SRL (activ principala) vrea sa se se reprofileze pe altceva, si probabil ca va vinde persoanelor fizice in legislatie se ... (vezi toată discuția)