avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Certificat constatator de la ONRC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Certificat constatator de la ONRC

Buna ziua!
In aprilie mi-am schimbat obiectul principal de activitate de la 7022 am trecut la 4789.
La doamna de la orc i-am explicat cam ce as vrea sa fac, adica sa vand produse facute manual de catre mine la targuri.
In obiectivele secundare am si caen 391.
Atunci cand mi s-au eliberat noile acte, certificatul constatator era numai pt 4789.
Eu lucrez acasa, adica la sediul firmei, nu am atelier sau altceva, dar totusi ma intreb ( destul de tarziu) ca oare nu trebuia certificat constatator si pt caen 391?
sau certificatul constatator se elibereaza numai pentru activitatea principala?
VA multumesc frumos!
Ultima modificare: Joi, 26 Iunie 2014
tgm, utilizator
Cel mai recent răspuns: IMR BUSINESS CONSULTING , Consilier juridic 16:01, 17 Iulie 2014
Din pacate certificatul constatator de informare costa 45 lei. Autorizarea activitatilor costa mai mult. Daca si cea de-a doua activitate o autorizati tot la sediu va trebuie sa duceti la ORC in original certificatul constatator de autorizare deja emis si sa treceti in declaratia model 3 toate activitatile pe care le doriti din actul constitutiv. Bafta.
Daca in certificatul constatator nu sunt mentionate toate codurile CAEN autorizate fie ele si secundare insemna ca nu au fost autorizate, iar dvs. nu acoperiti toata gama de activitati pe care o desfasurati, iar la un eventual control nu sunteti in deplina legalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen szture szture Buna ziua, La recodificarea CAEN-ului societatea noastra a schimbat doar caen-ul aferent activitatii de baza,iar cele secundare au ramas ... (vezi toată discuția)
Pot adauga inca 26 coduri caen la cele existente in certificatul constatator al punctului de lucru ? ContSters330987 ContSters330987 :frantic:Am 14 coduri CAEN existente in certificatul constatator la sediul secundar(punctul de lucru) si as mai vrea sa adaug inca 26 coduri CAEN ce contin ... (vezi toată discuția)
Cod caen anagrigorescu anagrigorescu O societate de constructii SRL (activ principala) vrea sa se se reprofileze pe altceva, si probabil ca va vinde persoanelor fizice in legislatie se ... (vezi toată discuția)