avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... O parere - furt din supermarket, prejudiciu recuperat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

O parere - furt din supermarket, prejudiciu recuperat

Buna ziua. Va rog mult spuneti-mi cum sa procedez. Ieri dupa amiaza ,am furat dintr-un supermarket ceva in valoare de cativa lei. Acolo mau prins si cei de la perchezitii au vrut sa sune la politie,dar intr-un final au ajuns la acordul sa platesc inzecit suma produsului,si asa am si facut. Acum ma intreb daca,chiar daca am platit suma respectiva inecita, mai pot cei de la supermarket sa depuna plangere la politie. Nu mi sa mentionat, dar vreau sa stiu daca mai pot anunta politia cei de acolo

sau cumva voi avea interdictie? repet ca nu au anuntat politia, si leam dat inzecit suma dupa cum au vrut.
Ultima modificare: Joi, 26 Iunie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 00:55, 7 Iulie 2014
Se poate face plangere... totusi, magazinele practica acest lucru, isi recupereaza de 10 ori produsul si nu se mai obosesc sa va cheme in instanta.
La suma platita inzecit, ati primit factura si chitanta? Daca nu ati primit, cum credeti ca angajatii magazinului vor face plangere penala, avand in vedere ilegalitatea comisa de ei?
nu mi sa dat factura sau chitanta, am doar bonul fiscal de la casele de marcat atat.
Avand in vedere ca ati platit mai mult decat valoarea de raft a produsului, apare aceasta suma pe bonul fiscal?...si ce produs este mentionat pe bon?
pe bonul fiscal apare suma inzecita a produsului, nu cea propriu zisa. pe bon apare ca produs o bratara..

Alte discuții în legătură

Intr-un supermarket mi-au fost retinute cumparaturile facute in alt magazin (pentru ca nu aveam bonul la mine) ContSters350169 ContSters350169 Buna ziua, Doresc sa va intreb ce as putea face in cazul in care mi-au retinut cumparaturile intr-un supermarket, cumparaturi pe care le facusem intr-un ... (vezi toată discuția)
Furt magazin elenafunctionar elenafunctionar In data de 28.11.2013 am cumparat dintr-un magazin o bratara la reducere cu 15.99 ron pentru a o darui cadou. N-am dat importanta si nu m-am uitat ca pe bon ... (vezi toată discuția)
Inselat la supermarket, diferenta pe bon Lulica Lulica Buna seara Deschid acest nou topic doarece nu am gasit in forum decat furt DIN supermarket. Problema mea vizeaza \\"cealalta\\" parte. Nu vreau sa aduc in ... (vezi toată discuția)