avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale achizitionare auto sistem leasing si predare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

achizitionare auto sistem leasing si predare firma

Buna ziua,
Problema mea este urmatoarea: am o firma "curata" care nu prea mai functioneaza si urmeaza cat de curand sa o "inchid". Cineva mi-a sugerat cum ca as putea sa o vand. Acel cineva intentioneaza sa achizitioneze un autoturism in sistem leasing. Propunerea lui este urmatoarea: sa achizitionez eu autoturismul, adica sa semnez toate actele necesare dosarului de leasing, urmand ca ulterior sa cesionez firma catre el. Intrebarea mea este urmatoarea: este o solutie buna, adica nu imi pricinuieste nici un necaz? Pot avea surprize ulterior? Si daca da, la ce ma pot astepta?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Reziliere contract leasing dcrdlo9 dcrdlo9 Buna ziua! In urma cu 3 luni am incheiat un contract de leasing pentru un autoturism. Am platit avans de 20% si primele 2 rate. In urma cu o luna am ... (vezi toată discuția)
Cum pot preda leasingul de pe firma catre altcineva? HIMHIM HIMHIM Am o societate de transport avand in dotare doua capuri tractor achizitionate in sistem de leasing extern. Care sunt procedurile de urmat pentru a preda ... (vezi toată discuția)
Schimbare utilizator contract leasing cfs cfs Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la urmatoarea situatie. Se da un PFA care a incheiat in 2008 un Contract de leasing Financiar, pentru un ... (vezi toată discuția)