avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Licenta retrasa unei agentii de turism
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Licenta retrasa unei agentii de turism

Buna seara!
Am achizionat acum ceva timp o excursie printr-o agentie de turism..insa recent li s-a retras licenta deoarece nu aveau o polita de asigurare.
Am luat imediat legatura cu ei si desi mi-au zis ca excursia nu este afectata in niciun fel, am decis sa-mi retrag banii. Mi-au zis ca acest lucru va fi posibil in doua saptamani, ca in mod normal dureaza 30 de zile.
Este adevarat sau doar incearca sa ma amane?:sorry:

Alte discuții în legătură

Contract cu firma de turism iulia13 iulia13 Va rog sa ma indrumati asupra unui contract cu o agentie de turism si anume: ce trebuie sa urmaresc in acest contract? Durata sejurului, servicii, mod de ... (vezi toată discuția)
Restituire bani de catre agentia turistica in cazul anularii unei excursii opţionale elenagabi elenagabi Bună ziua, Vă adresez rugămintea să mă ajutaţi cu o lămurire. În luna ianuarie m-am inscris intr-o excursie care a avut loc in martie. La inscriere, ... (vezi toată discuția)
Plangere penala din partea unui supermarket minsmindel minsmindel Am spart niste produse intr-un magazin si au facut plangere impotriva mea . Agentul care ma interogat mi-a aratat probele video si photo suma fiind de 600 ... (vezi toată discuția)