luiza44 a scris:
...nu reusesc sa scap de cei de la firma de distributie energie termica in oras mi-am facut dosarul complet de debransare iar cand am mers sa-l depun la ei nu mi l-au primit pe motiv ca nu detin autorizatie de constructie eliberata de ANRSC conf.art.24 din ordinul 91/2007 pentru montarea centralei de gaz, este posibil asa ceva?
Da, este posibil ca furnizorul de energie trmica sa nu va dea acordul daca nu ati facut un contract cu o firma autorizata, un proiect.... Eu si fiecare din vecinii ori cunsocutii mei din oras, am apelat la firme autorizate care au facut totul de la cap la coada. Aceste firme stiu foarte bine daca in orasul respecti, in blocul respecti, se poate sau nu instala centrala proprie de apartament, avand in vedere conditiile locale stabilite de primarie si furnizor. Iar firmele serioase nu se apuca de proiect, nu iau banii omului daca stiu de la inceput ca nu se poate instala legal centrala.
Ce spun acum reprezentantii firmei pe care ati angajat-o sa va instaleze centrala si sistemul individual de incalzire?