avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reclamatie clasata
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reclamatie clasata

Buna ziua!

In Regulile de Procedura Cadru ale ANPC se spune ca ''petiţiile formulate cu tardivitate, care se referă la fapte contravenţionale săvârşite în
termen mai mare de 6 luni de la data înregistrării petiţiilor, cu excepţia celor ce constituie contravenţii continue'' se claseaza. Ce inseamna contraventii continue? Eu am facut sesizare in urma clauzelor abuzive ale unei banci. Acele clauze exista inca de la inceputul contractului si pana in 2020. Nu inseamna ca sunt contraventii continue? Multumesc

Alte discuții în legătură

Interpretare legislativa og 2/2001 - art. 13 aln.1 - pv de contraventie ionumih ionumih Buna ziua Doresc sa dezbatem un subiect care imi va fi de un real folos intr-un proces aflat pe rol in acest moment. Ordonanta nr. 2/2001 Art. 13. - ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca anpc ul considera clasat reclamatia Andra_daniela88 Andra_daniela88 In urma semnarii unuu contract de prestari sevicii foto-video, firma nu si a tinut acordul de restituire a produselor foto-video si album conform contractului ... (vezi toată discuția)
Lucrare platita anticipat, neexecutata de comerciant zarifarmanbet zarifarmanbet buna ziua. sunt din constanta. in octombrie 2012 am apelat la o firma pentru a comanda un gard+poarta din fier forjat. directorul firmei s-a deplasant la ... (vezi toată discuția)