avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ce se intampla daca ANPC ul considera clasat reclamatia
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ce se intampla daca ANPC ul considera clasat reclamatia

In urma semnarii unuu contract de prestari sevicii foto-video, firma nu si a tinut acordul de restituire a produselor foto-video si album conform contractului semnat, mintand de fiecare data ca le ofera sau ca mai dureaza sau ca nu le mai ofera deloc am facut reclamatie la ANPC cu raspunsul fiind clasarea procedurii datorita intarzierii " petitiile formulate cu tardivitate, care se refera la fapte contraventionale savarsite in tetmen mai mare de 6luni de la data inregistrarii petitiilor". Ce mai pot face pentru a le recupera foto si video cat si albumul de la silviupetre photography??
Cel mai recent răspuns: Andra_daniela88 , utilizator 18:23, 19 Septembrie 2018
Depuneti plangere la politie cu toate actele necesare, daca tot nu se rezolva, depuneti plangere la parchet.
Multumesc! O sa incerc la amandoua.

george4444 a scris:

Depuneti plangere la politie cu toate actele necesare, daca tot nu se rezolva, depuneti plangere la parchet.

Ca sa fac plangere la parchet imi trebuie avocat?

Andra_daniela88 a scris:

Multumesc! O sa incerc la amandoua.

george4444 a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se depune o plangere penala sau contraventionala ? george4444 george4444 Buna, Doresc sa depun o plangere la Parchet impotriva ANPC deoarece nu mi-au solutionat reclamatia desi am avut toate dovezile cerute de ei. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Parchetul mi-a refuzat accesul pentru studiul unui al doilea dosar, din două plângeri penale diferite, eu fiind parte civilă în cele două dosare ! flory_mr flory_mr [b]Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:[/b] [quot]Trebuie să aveți acces la tot materialul de Urmărire Penală, dacă în conținutul dosarului ... (vezi toată discuția)
Plângere împotriva ordonanţei de clasare RECALL RECALL Bună seara, Alfred este numele meu, într-un dosar penal de purtare abuzivă din partea poliţiştilor, şi violenţă în familie, totul s-a întâmplat ... (vezi toată discuția)