avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plângere împotriva ordonanţei de clasare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plângere împotriva ordonanţei de clasare

Bună seara,

Alfred este numele meu, într-un dosar penal de purtare abuzivă din partea poliţiştilor, şi violenţă în familie, totul s-a întâmplat pe data de 19.01.2022, am primit Ordonanţă de clasare a dosarului deschis în urma plângeri mele din data de 01.03.2022, trimisă prin e-mail (din pricina pandemiei de COVID-19, aşa se cereau a fi trimise plângerile), la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.
Am depus plângere la Tribunalul Teleorman (acolo s-a mutat doarul), împotriva Ordonanţei de clasare.
Teoretic ce urmează mai departe, pot cere să mă prezint eu fizic în faţa procurorului pentru a mă vedea, şi a aduce şi alte dovezi?.
Menţionez că sunt persoană cu dizabilităţi. Aştept răspunsul dvs.

O seară frumoasă!.
Alfred!.
Cel mai recent răspuns: RECALL , utilizator 20:40, 8 Noiembrie 2023
Veti primi citatie cu termenul stabilit pentru plangere. Puteti sa va prezentati personal sau sa va angajati un avocat. Dosarul va fi pe instanta, deci nu va prezentati in fata procurorului, ci in fata unui judecator.
La prim procuror ati formulat plangere sau direct la instanta?
Bună seara,
Da, către prim procuror am formulat plângerea. Am cerut copie la tot dosaru,l l-am citit şi am formulat plângerea. vreau să ştiu, ce urmează mai departe?. Când pot aduce probe noi, acum către procuror, sau în instanţă?.
Daca nu au fost depuse initial in plangerea adresata prim procurorului, le veti putea depune pana la primul termen in fata instantei de judecata.
Bună seara,
Dar efectiv, aşa cum se prezintă situaţia în acest moment, în dosar. Ce se cercetează acum de către prim procuror, se reia de la zero urmărirea penală?. Am foto cu urmările agresiunii poliţiştilor. Astăzi sau scurs zece zile, din cele douăzeci, în care trebuie soluţionată plângerea mea către prim procuror. „Termenul stabilit pentru plângere”, înţeleg că urmează să primesc citaţie, după reanalizarea dosarului, pentru a mă prezenta în instanţă?.

Alte discuții în legătură

Plangere penala- o situatie ciudata UrsacheSoare UrsacheSoare Buna seara. Am urmatoarea problema: am formulat o plangere penala impotriva lui x in anul 2007. Plangerea s-a solutionat de prim procurorul de pe langa ... (vezi toată discuția)
Drept penal - respingere plangere impotriva rezolutiei prim-procurorului formulata in termen Lucian27 Lucian27 Am formulat plangere impotriva rezolutiei prim- procurolului la Judecatorie si mi-a respins-o ca tardiv formulata, desi pot dovedi cu stampila de plicul ... (vezi toată discuția)
Ordin de scoatere de sub urmarire penala carmen_itrsv carmen_itrsv Buna ziua, as dori sa expun un caz si doresc sa cer un sfat si anume: dupa trei ani un procurur scoate de sub urmarire penala un individ dupa ce constata ca ... (vezi toată discuția)