avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Extindere spatiu locativ inchiriat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Extindere spatiu locativ inchiriat

2 frati detin un apartament de 4 camere cu chirie de la ICRAL (nu stiu cum se numeste acum). Au 2 contracte de inchiriere, fiecare pe 2 camere (din apart. de 4 camere). Unul din frati decedeaza. Celalalt frate locuieste cu copilul (36ani) si sotia acestuia in cele 2 camere pe care are contract. Cum poate sa se extinda, sa ia cele 2 camere ale fratelui decedat??
Acest apartament de 4 camere a fost detinut (cu chirie) si de parintii celor 2 frati de cca 45 ani.
Va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Proprietate icral subsonic subsonic Buna ziua Am o problema pe care as dori sa o clarific cumva si apelez in acest sens la cunostiintele dvs. juridice. Acum cativa zeci de ani mama mea a ... (vezi toată discuția)
Iesire indiviziune+testament olograf ContSters52778 ContSters52778 Buna ziua, sotul meu a mostenit de la tatal decedat o parte din apartamentul acestuia. restul casei a revenit sotiei de-a doua a tatalui (in cota mai mare) si ... (vezi toată discuția)
Succesiune, cote cochintu cochintu buna ziua.as dori sa cunosc si sa aflu raspunsul corect din partea persoanelor juridice care cunosc legislatia in tema privitor la o situatie pe care am sa o ... (vezi toată discuția)