avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Extindere spatiu locativ inchiriat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Extindere spatiu locativ inchiriat

2 frati detin un apartament de 4 camere cu chirie de la ICRAL (nu stiu cum se numeste acum). Au 2 contracte de inchiriere, fiecare pe 2 camere (din apart. de 4 camere). Unul din frati decedeaza. Celalalt frate locuieste cu copilul (36ani) si sotia acestuia in cele 2 camere pe care are contract. Cum poate sa se extinda, sa ia cele 2 camere ale fratelui decedat??
Acest apartament de 4 camere a fost detinut (cu chirie) si de parintii celor 2 frati de cca 45 ani.
Va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Proprietate icral subsonic subsonic Buna ziua Am o problema pe care as dori sa o clarific cumva si apelez in acest sens la cunostiintele dvs. juridice. Acum cativa zeci de ani mama mea a ... (vezi toată discuția)
Succesiune, cote cochintu cochintu buna ziua.as dori sa cunosc si sa aflu raspunsul corect din partea persoanelor juridice care cunosc legislatia in tema privitor la o situatie pe care am sa o ... (vezi toată discuția)
Iesire indiviziune+testament olograf ContSters52778 ContSters52778 Buna ziua, sotul meu a mostenit de la tatal decedat o parte din apartamentul acestuia. restul casei a revenit sotiei de-a doua a tatalui (in cota mai mare) si ... (vezi toată discuția)