avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... expertiza topo pentru intabulare si gardul de hotar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

expertiza topo pentru intabulare si gardul de hotar

Buna ziua,am nevoie de putin ajutor din partea dumneavoastra.De curind mi s-a terminat procesul de iesire din indiviziune si succesiune.Sentinta este definitiva si irevocabila.Am fost pentru a intabula acesta sentinta dar ni s-a cerut expertiza topo asa caci trebuie sa o facem.Problema sta in felul urmator.Expertiza topo ce s-a facut la fond a iesit bine dar vecinul a scos tarusii care s-au pus de catre expert.Acum ca o fac dinou mi teama sa nu se intample vechea poveste.Am hotarit ca in locul tarusilor sa pun stalpi de beton sau tevi de fier bagate in beton.Expertul topo a zis ca nu e nici un fel de problema.Intre timp am sa cer si autorizatie de constructie a gardului.O alta problema ar fi ...vecinul trebuie anuntat ca eu fac trasara terenului?banii investiti in gard nu trebuie impartiti?Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Ajutor gard ridicat fara autorizare la limita de proprietate Vlad Jipa Vlad Jipa Oameni buni, sunt la capatul rabdarilor, nu ma asteptam sa vad o astfel de evolutie in ciuda eforturilor mele de a fi cu toate actele in regula si aliniat ... (vezi toată discuția)
Consultare - constructie gard albututica albututica Domnule avocat. Ma aflu intr-o situatie nemai intalnita _ vecinul meu a demontat gardul dintre noi fara autorizatie si-ma lasat fara hotar, neintrebandu-ma ... (vezi toată discuția)
Constructie gard nicole852107 nicole852107 Buna ziua,doresc sa construiesc un gard.Tocmai am terminat un proces de iesire din indiviziune si vreau sa fac gard de delimitare terenuri,la care sa ... (vezi toată discuția)