avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie gard
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie gard

Buna ziua,doresc sa construiesc un gard.Tocmai am terminat un proces de iesire din indiviziune si vreau sa fac gard de delimitare terenuri,la care sa contribuie si vecinul.Am nevoie de autorizatie de la primarie?E nevoie de o noua expertiza topo pentru a afla unde vin stalpii montati ca vecinul bine voitor a facut curatenie prin curte #-o ,el trebuie sa contribuie la plata expertizei?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: NeamtuAurel , utilizator 07:20, 15 Martie 2014
Nu va suparati a durat mult timp iesirea din indiviziune si ce dimensiuni v-au revenit,intru-cit doresc si eu esirea din indiviziune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza topo pentru intabulare si gardul de hotar nicole852107 nicole852107 Buna ziua,am nevoie de putin ajutor din partea dumneavoastra.De curind mi s-a terminat procesul de iesire din indiviziune si succesiune.Sentinta este ... (vezi toată discuția)
Separare proprietate conform actului Marius58 Marius58 Buna ziua! Suntem doi frati care locuim in aceeasi curte dar de o luna avem fiecare act de proprietate pe casa si teren. Cui revine datoria sa ne masoare ... (vezi toată discuția)
Granituire Dajani Dajani Salut, 1. Dupa iesirea din indiviziune (dispusa de instanta) a doua loturi de teren se poate face granituirea propietatii, chiar daca acest lucru nu a fost ... (vezi toată discuția)