Un vecin a construit la parter in bloc o camera in spatiul care era liber , si a inchis-o cu lacat.
Nu stiu daca are autorizatie , o sa-l intreb , desi poate lejer sa minta. In orice caz , ce autoritati ar trebui sa anunt in legatura cu asta?
Ca sa foloseasca holul care este parte comuna trebuie aprobarea asociatiei de proprietari, cel mai bine luati legatura cu presedintele asociatiei de proprietari si vedeti ce spune acesta.
Spatiul mentionat de dv reprezinta parte comuna
Conform dispozitii in vigoare,proprietarul nu poate schimba aspectul si destinatia partii comune decat cu acordul asociatiei de proprietari
Initial,sesizati oficial reprezentantul legal al asociatiei de ptoprietari in persoana presedintelui de asociatie
Daca la nivelul asociatiei nu solutionati,sesizati oficial directia urbanism din primarie,
inspectoratul de stat in constructii
Hol inchis
Gabriela08
Buna ziua, locuiesc intr-o garsoniera micuta in care, acum iarna, a inceput sa apara mucegaiul. Bineinteles pe peretele dinspre hol. Holul este inchis de ... (vezi toată discuția)
Acoperis
martinadrian
Buna ziua ,locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje ,am un vecini de la etajul 4 si-a construit un acoperis fiecare pe alt model,problema e ca eu stiam ca fara acordul ... (vezi toată discuția)