avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... acoperis
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

acoperis

Buna ziua ,locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje ,am un vecini de la etajul 4 si-a construit un acoperis fiecare pe alt model,problema e ca eu stiam ca fara acordul scris al tuturor locatarilor nu se poate construi,iarna sunt turturi si cade zapada de pe ele,nu stiu cui sa ma adresez
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:34, 9 Iulie 2015
Conform dispozitii in vigoare proprietarul nu poate schimba destinatia sau aspectul partii comune fara acordul asociatiei de proprietari
inital sesizati oficial presedintele de asociatie
Conditionat de raspunsul presedintelui de asociatie de proprietari,puteti sesiza oficial directia corp control din primarie sau inspectoratul de stat in constructii
Adresati-va serviciului de urbanism din cadrul politiei locale. Acestia au printre atribuituni si verificarea legalitatii efectuarii de constructii, modificari ale aspectului cladirilor s.a.m.d.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am problema cu un locatar de bloc, de la etajul 6 ... ..sorin, ..sorin, Buna ziua, am problema cu un locatar de bloc, de la etajul 6 ( ultimul etaj ), eu stau la etaju 2, la parter se afla garaje de masini, acel locatar detine un ... (vezi toată discuția)
Somatie asociatia de proprietari Stanca81 Stanca81 Buna ziua,   Ma confrunt cu o situatie neobisnuita: in 2008 am achizitionat o locuinta la ultimul etaj al unui bloc din Bucuresti. Balconul locuintei era ... (vezi toată discuția)
Turturi imensi, zapada si gheata necuratata Costin Savescu Costin Savescu Buna dimineata, Stiu ca exista niste dispozitii ale primariilor prin care asociatiile sunt amendate daca nu dau turturii jos de pe acoperis si nu curata ... (vezi toată discuția)