avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... intampinare la fond
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

intampinare la fond

Buna dimineata . Sant parata intr-un partaj judiciar . nu-mi permit avocat si nici nu mai pot beneficia de APJ pt ca am mai beneficiat in urma cu 7 luni in alt proces. Reclamanta doreste impartirea unei sume de bani care a apartinut sotului ei in cota stabilita de 1/2 fiind vb de sotia si sora defunctului. INTREBARI :1- ce trebuie sa scriu in intampinare ? (recunosc suma ) 2 -daca voi recunoaste suma voi mai fi obligata sa-i platesc cheltuieli de jud daca va cere si acest lucru ? 3- daca pe contul bancar fratele era detinator , garant , utilizator pt ca sotia lui avea cont separat , acesti bani supusi partajului vor fi comuni sau proprii ai defunctului ? v-as fi recunoscatoare sa-mi raspundeti la cele 3 intrebari. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 13:54, 28 Iunie 2014
Puteti solicita unui avocat un consult juridic care va va invata ce sa scrieti, banuiesc ca 100 de lei va permiteti. Spre norocul dvs., tocmai ce am citit aseara ca daca recunoasteti debitul si va obligati sa-l achitati, actiunea se va stinge fara alte pretentii, scrieti asta in intampinare la motivele de fapt. La cele de drepT, motivatia v-a fost data in comunicarea de la judecatorie, art. 205 NCPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu 2 minori si un eventual partaj ContSters293525 ContSters293525 Buna ziua,se implinesc 90 zile de cand sotia a parasit domiciliul conjugal,a depus actele de divort actualmente traind in concubinaj cu alta persoana. Eu ... (vezi toată discuția)
Tranzactie pe un bun care nu se afla in posesia decedatului carsteaverginica carsteaverginica buna seara . daca se incheie o tranzactie care cuprinde un bun nedobandit de defunct dar caruia i se stie cota din acel bun ( CF de mostenitor al defunctului ... (vezi toată discuția)
Intrebare urgenta : chemat in judecata IntrebareUrgenta IntrebareUrgenta Buna ziua.Daca am fost dat in judecata si am primit acasa sa ma prezint pe data de 26.05.2015 in tribunal pentru neplata intretinerii,in caz ca nu ma prezint ... (vezi toată discuția)