avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot sa dau in judecat un vecin?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot sa dau in judecat un vecin?

De 5..6 ani s-a mutat langa mine o familie de rromi.De atunci si -a a dus in jur de 35 de caini in curte.Nu poti sa respiri de mirosul excrementelor.Tot eu au facut la nici la 10 cm de gard anumite"constructii"pentru adapostirea animalelor din tot felul de gunoaie:ciocani,sarme,lemne,nailon..etc facand foarte multa mizerie.Legal se poate face ceva?Unde as putea sa ii reclam?Mentionez ca am discutat cu ei sa ne intelegem,sa faca curat dar m-am lovit de un zid.Au inceput sa tipe,sa imi adreseze cuvinte obscene...Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: geaninap , utilizator 12:41, 28 Iunie 2014
Reclamatie la Politia Locala.

Accesul la justitie este neingradit.
Dar, ...... vecinii raman pe loc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Iunie 2014
legalmgm, utilizator
Stiu ca raman...nu am nimic impotriva dar trebuie sa inteleaga ca nu poti trai asa intr-o comunitate...Dar sunt aproape 6 ani de chin:latraturi,mizerie,cuvinte urate la adresa mea decate ori le-am atras atentia.Nu se mai poate.Plus ca au stricat si gardul dintre noi.E totul numai gauri,iar unde nu au facut cainii au facut ei ca au nevoie de plasa..Pana la urma se muta in curte cu mine.Nu sunt rasista,nu am nimic impotriva lor..doar atat:LINISTE SI SA POT RESPIRA AER CURAT!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde reclam un vecin cu prea multi caini? AlexandruDumitru AlexandruDumitru Buna seara! Acum 3 ani, fostii mei vecini au vandut propietatea lor unor oameni care au decis sa se mute in zona rurala. In momentul in care s-au mutat acesti ... (vezi toată discuția)
Vecini, probleme cu curatenia curtii comune gina09032007 gina09032007 Locuim intr-o vila ,in care mai exista 2 apartamente.Vecinii de la ultimul etaj au 2 caini ,de rasa si f.frumosi pe care ii tin inchisi intr-un spatiu de ... (vezi toată discuția)
Distanta fata de casa a unei custi de caine ReIn ReIn Buna ziua. As dori sa ma sfatuiti cu o problema. Am facut o plangere celor de la Directia Sanitar Veterinara impotriva vecinului care a amplasat cuşca ... (vezi toată discuția)