De 5..6 ani s-a mutat langa mine o familie de rromi.De atunci si -a a dus in jur de 35 de caini in curte.Nu poti sa respiri de mirosul excrementelor.Tot eu au facut la nici la 10 cm de gard anumite"constructii"pentru adapostirea animalelor din tot felul de gunoaie:ciocani,sarme,lemne,nailon..etc facand foarte multa mizerie.Legal se poate face ceva?Unde as putea sa ii reclam?Mentionez ca am discutat cu ei sa ne intelegem,sa faca curat dar m-am lovit de un zid.Au inceput sa tipe,sa imi adreseze cuvinte obscene...Multumesc mult
Stiu ca raman...nu am nimic impotriva dar trebuie sa inteleaga ca nu poti trai asa intr-o comunitate...Dar sunt aproape 6 ani de chin:latraturi,mizerie,cuvinte urate la adresa mea decate ori le-am atras atentia.Nu se mai poate.Plus ca au stricat si gardul dintre noi.E totul numai gauri,iar unde nu au facut cainii au facut ei ca au nevoie de plasa..Pana la urma se muta in curte cu mine.Nu sunt rasista,nu am nimic impotriva lor..doar atat:LINISTE SI SA POT RESPIRA AER CURAT!