avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Distanta fata de casa a unei custi de caine
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Distanta fata de casa a unei custi de caine

Buna ziua. As dori sa ma sfatuiti cu o problema. Am facut o plangere celor de la Directia Sanitar Veterinara impotriva vecinului care a amplasat cuşca câinelui la o distanta de 400 m de casa, Menţionez că, câinele fiind de talie mare îmi distruge partea de jos a gardului care este din plasă de sârmă, Totodată produce datorită mirosului îngrozitor un disconfort insuportabil de existenţă. Cei de la DSV au spus ca nu pot sa faca nimic deoarece in lege nu se face precizare la caine si a zis ca eventual sa il dau in judecata. Intrebarea mea ar fi: sunt sanse de castig daca merg in instanta?
Ultima modificare: Joi, 23 Mai 2019
ReIn, utilizator
Cel mai recent răspuns: ReIn , utilizator 13:06, 28 Mai 2019
Puteti solicita instantei ca vecinul sa va repare gardul distrus si sa igienizeze zona.
Îmi cer scuze rectific este la o distanță de 4 m, de casa, nu pot ține geamul deschis din cauza mirosului. Dar în ordinul 119/2014 este adevărat ca nu face referire strict la câine, dar este tot animal
Îmi cer scuze rectific este la o distanță de 4 m, de casa, nu pot ține geamul deschis din cauza mirosului. Dar în ordinul 119/2014 este adevărat ca nu face referire strict la câine, dar este tot animal, Cum pot rezolva aceasta problema?El nu doreste sa mute cusca cainelui, a spus ca la el in curte pune unde doreste el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul din fata casei langa gardul ce desparte proprietatile ... maria1956 maria1956 Vecinul din fata casei langa gardul ce desparte proprietatile a facut cusca pentru caine asezata pe beton.O parte din dejectiile cainelui se scurg la noi in ... (vezi toată discuția)
Are vecinul voie sa-si puna cusca cainelui langa gard, in dreptul bucatariei mele ? Pilu Pilu Buna seara, as avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: Am o ruda care are casa, imprejmuita de un gard, care separa proprietatile, respectiv de curtea ... (vezi toată discuția)
Proprietari caini alinailie alinailie Buna ziua!Exista vreo lege,\"regula\",\"ceva\" care sa i oblige pe proprietarii de caini de la curti sa lege cainele la o anumita distanta de gard,in curte, ... (vezi toată discuția)