avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum se plateste concediul medical pt accident de munca?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum se plateste concediul medical pt accident de munca?

buna ziua,am o intrebare:sunt in medical de 5 luni,si chiar daca salariul pe cartea de munca este de 820 lei eu am primit 530 lei bani pentru concediu de aceea vreau sa intreb cum se plateste,in ce procent din salariu pt ca citisem pe undeva ca ar fi 100% dar se pare ca nu e asa.....
Cel mai recent răspuns: claudia_edi27 , utilizator 15:05, 28 Iunie 2014
Cuantumul indemnizatiei pentru incapacitate temporara de munca reprezinta 80% din
media veniturilor salariale brute realizate în ultimele 6 luni anterioare manifestarii riscului.

multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa stiu dodorel62 dodorel62 Am boala profesionala declarata de 3 ani cu codul 529 ( Pneumoconioza minerului la carbune ) si acum am reusit sa vad un certificat medical al meu unde sunt ... (vezi toată discuția)
Plata indemnizatie concediu medical alexandra-alteea alexandra-alteea Buna ziua Anul acesta am suferit un accident ce a fost incadrat accident de munca. Dat fiind faptul ca in urma acestuia am suferit o interventie chirurgicala ... (vezi toată discuția)
Indemnizație accident de munca Manu claudia Manu claudia În 6.07.2017 am suferit un accident de munca- fractura deschisa de tibie si peroneu , în primul concediu medical după spitalizare a fost menționat - ... (vezi toată discuția)