avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Intrebare despre o masina lovita in parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Intrebare despre o masina lovita in parcare

In timpul campaniei electorale masina mea fiind parcata in parcarea blocului unde locuiesc un panou electoral a cazut peste masina lovindu o in partea dreapta ,fata de usa , aripa dreapta,oglinda retrovizoare dreapta zi incuietoarea dreapta .Am fost la poiltie am dat declaratie mi a facut copii la documente si cind am mers la primarie mi s a comunicat ca nu poate sa ma despagubeasca ptr ca am nevoie de o hotarire judecatoreasca chiar daca am dus de la service factura fiscala . Asta s a intimplat in luna mai prin 5 Mai .Daca m aputeti ajuta cu un model de intimpinare ptr judecatorie sau unde as putea gasi un model v as fi recunoscator va multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 17:57, 29 Iunie 2014
grozave a scris:
Daca m aputeti ajuta cu un model de intimpinare ptr judecatorie sau unde as putea gasi un model ..

Ce intampinare ?? :tooth: Dvs. va trebuie un model de chemare in judecata, care este la un click distanta de orice colt de net ... (apelati la avocat, ca in domeniul asta sensul si referinta notiunilor fac diferenta)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier bicicleta neocaste neocaste Buna seara, Azi am fost victima unui accident rutier, mergand pe bicicleta, dupa ce am plecam frumos de la semafor de pe banda 1 chiar de pe langa bordura, ... (vezi toată discuția)
Parcare neregulamentara (aproape de curba) - culpa comuna aleahimi aleahimi S-a intamplat duminica accidentul 21.07.2013. Un autovehicul a intrat in mine si a lasat bilet in geam \\\\\\"scuze ti-am avariat masina\\\\\\" si un nr de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier constatat si sanctionat de politistul comunei calinever calinever Salut!Acum 2 zile am fost implicat intr-un accident rutier la mine in localitate si as vrea sa va intreb care e parerea d-voastra in legatura cu decizia luata ... (vezi toată discuția)