avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut - procura ridicare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut - procura ridicare permis

buna ...m-i sa retinut permisul de conducere pentru o perioada de 3 luni ...momentan sunt in germania , fretele meu este in romania , cum pot sa fac o procura pentru el pentru a-mi ridica permisul ???
poate cineva sa imi trimita o copie dupa procura exacta pentru acest caz ..
astept niste sfaturi sau indrumari ..mersi frumos .
Cel mai recent răspuns: xxrr , utilizator 14:27, 1 Iulie 2014
mergi la consulat si stie consulul ce sa scrie in procura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere aliass_26 aliass_26 Buna ziua, As dori sa stiu daca cetatean roman stabilit in Germania, care are permis de conducere luat acolo, politia romana i-l poate ridica daca a fost ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat in germania pentru alcool marye marye la un control de rutina pe sotul meu l-au gasit cu 1.90 la mie alcool in aerul respirat (mentionez ca el lucreaza in germania de 5 luni si e singur).a primit o ... (vezi toată discuția)
Procura in strainatate pentru vanzare imobil in romania Cristina124 Cristina124 Doresc sa stiu pasii care trebuie sa ii urmez pentru a vinde apartamentul matusii mele care se afla in Austria. Ma intereseaza daca pot face eu procura aici, ... (vezi toată discuția)