avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Asigurare pe baza actului de vanzare-cumparare ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Asigurare pe baza actului de vanzare-cumparare ?

Salutare, ca marea majoritate a romanilor, am asigurarea 1400 lei pe 12 luni la un motor de 1.600 cmc. Masina nu o pot trece pe numele altei persoane mai in varsta si nici sa o vand deoarece este inmatriculata inainte de 2006 si nu are taxa platita. Intrebarea mea este: este legal sa fac un contract de vanzare cumparare intre mine si o persoana mai in varsta ( parinte, bunic/a. etc. ) iar in baza acelui contract sa fac asigurarea auto ? masina nu se va trece pe numele persoanei acelea.

Alte discuții în legătură

Rca pe alt nume Vlad-P Vlad-P Buna seara, aceasta problema este una destul de comuna in randul tinerilor si as vrea sa gasesc o rezolvare cat de cat convenabila. Este vorba despre polita ... (vezi toată discuția)
Trecere masina pe numele mamei! care este cea mai buna metoda? danielbratu danielbratu Sunt proprietarul unei masini pentru care platesc asigurare auto in jur de 1400 anual intrucat am varsta de 25 ani, as vrea sa trec masina pe numele mamei mele ... (vezi toată discuția)
Taxa auto mihail ch. mihail ch. Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: Am cumparat o masina care a fost inmatriculata in tara prima data, in anul 2006. La data de 12 ... (vezi toată discuția)