avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema:
Am cumparat o masina care a fost inmatriculata in tara prima data, in anul 2006.
La data de 12 ianuarie 2012 am reanmatriculat-o pe numele sotiei ( prin contract de vanzare cumparare). Daca vreau sa o vand altei persoane mai trebuie platita taxa auto sau nu? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mihail ch. , utilizator 14:02, 14 Ianuarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare pe baza actului de vanzare-cumparare ? trafyctz trafyctz Salutare, ca marea majoritate a romanilor, am asigurarea 1400 lei pe 12 luni la un motor de 1.600 cmc. Masina nu o pot trece pe numele altei persoane mai in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in legatura cu taxa auto persoana handicap. FronescuAdrian FronescuAdrian Buna ziua de curand am achizitionat o masina si am si adaptat-o pentru handicapul meu cu toate ca masina e automata si eu nu am piciorul stang nu inteleg de ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare MPep MPep Buna ziua. Am cumparat o masina inmatriculata in Romania in noiembrie 2012, am facut identificarea si toate platile necesare pentru a o inmatricula pe noul ... (vezi toată discuția)