avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... datorii asociatie ale unui imobil cumparat la licitatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

datorii asociatie ale unui imobil cumparat la licitatie

am cumparat un apartament la licitatie,a avut datorii la utilitati,nu m a pus nimeni sa platesc decat cei de la asociatie.poate sa mi spuna cineva legea prin care eu ca si adjudecatar nu trebuie sa platesc datoriile restante?
Cel mai recent răspuns: Alin Paidiu , Avocat 09:01, 30 Iunie 2014
art.856 (3) C.p.c De la data intabularii (n.r - obtinut prin adjudecare) imobilul ramane liber de orice ipoteci sau alte sarcini privind garantarea drepturilor de creanta, creditorii putandu-si realiza aceste drepturi numai din pretul obtinut.

Ultima modificare: Luni, 30 Iunie 2014
Alin Paidiu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmiterea obligatiei ipoterare cumparatorului de buna credinta participant la licitatie nicolaeelena nicolaeelena Particip, in calitate de cumparator , la o licitatie organizata de o persoana juridica care vinde un apartament ipotecat de un girant, persoana fizica. Asupra ... (vezi toată discuția)
adjudecare imobil eugennico eugennico Am adjudecat la licitatie un imobil la 75% din valoare fiind creditor, in luna ianuarie, l-am intabulat personal la ocpi , am deschis rol la primarie. Am ... (vezi toată discuția)
Apartament act adjudecare marik79 marik79 Buna ziua, Am cumparat un apartament obtinut de fostul proprietar prin act de adjudecare( a imprumutat o suma de bani o persoana care nu a putut plati ... (vezi toată discuția)