avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Retinere poprire pe salar si nevirarea sumei
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Retinere poprire pe salar si nevirarea sumei

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie:
In urma cu 2 ani, la societatea ( srl) unde era angajat un prieten s-a primit sentinta judecatoreasca pentru poprire pe salar pentru un credit de la CEC , luat si neachitat la scadente de catre acest prieten. Societatea a retinut lunar poprire pe salar , iar acum s-a aflat ca aceste retineri nu s-au virat catre biroul executorului judecatoresc si catre soc. creditoare ( Groupama ) .
In acest moment societatea este in lichidare , iar patronul a motivat ca nu s-au facut platile pentru ca soc avea conturile blocate, iar cand o sa aiba bani o sa mearga sa plateasca la casierie, spune ca aceasta este deja problema lui.
Mai mentionez ca in urma cu o luna de zile acest prieten a decedat.
Ce ar fi de facut in aceasta situatie?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Rascumparare asigurare de viata Catta890 Catta890 Daca sunt exevutat silit cont blocat. Retineri salariale ce posibilitate exista sa fie oprita si rascumpararea unei asig de viata incheiata independent.de ... (vezi toată discuția)
Datorie la banca Corina_FG Corina_FG Am un credit la o banca pe care nu l-am achitat luna de luna; creditul a devenit scadent anticipat si datoria mea a preluat-o o firma de recuperari ... (vezi toată discuția)
Instiintare poprire SEPTEMBRIE2005 SEPTEMBRIE2005 M.F.P A.N.A.F D.G.F.P.J. In baza art.149 alin.5 din O.G 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, va comunicam ca s-a luat masura ... (vezi toată discuția)