avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Persoana cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Persoana cu handicap

Buna ziua sufar de hipoacuzie bilaterala profunda eu inteleg de pe buze ce zice o persoana in proportie de 95% si vorbesc normal 98% am lucrat la o firma de mobila din Ramnicu Valcea 5 ani ca contabil am facutatea de Contabilitate si Informatica de gestiune firma a intrat in faliment si mi-am pierdut locul de munca de 1 an jumate nu mi-am mai gasit nimic vreau sa va intreb daca ma poate ajuta statu (primaria) cu un loc de munca sau o locuinta cu chirie mai mica ce trebuie sa fac? adica cu cine trebuie sa vorbesc la primrie sau ce acte trebuie completate?sau trebuie sa obtin o audienta la primar?, macar pentru un loc de munca ca apoi ma descurc cu chiria.
Va rog frumos daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu sfaturi.
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 30 Iunie 2014
fl0rin_cl, utilizator
Cel mai recent răspuns: fl0rin_cl , utilizator 13:56, 2 Iulie 2014
Pe urmatorul link, aveti informatiile privind drepturile persoanelor cu handicap.

www.avocatnet.ro/content/art...
Birou_de_Mediator a scris:

Pe urmatorul link, aveti informatiile privind drepturile persoanelor cu handicap.

www.avocatnet.ro/content/art...

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua tomalaura93 tomalaura93 Sunt laura si sufar de o boala de hipoacuzie servera profunda bilaterala peste 120% am fost la casa de pensi sa vada daca pot esi mau trimis antrun grad acolo ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de pensie de invaliditate? lauratoma lauratoma Buna sunt laura si am 30 ani doresc sa aflu daca pot face ceva an cazu meu desi sufar de o boala de mica am plobleme cu auzu pe ambele parti si nu am nicun ... (vezi toată discuția)
Cum inregistrez? rodia rodia Am primit o factura cu tigla(asociatul a acoperit casa in care este declarat si sediul social al firmei). Cum ar trebui sa inregistrez(231;4426=404 si apoi in ... (vezi toată discuția)