avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis expirat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis expirat

Buna ziua,stie cineva sa-mi spuna va rog ce acte-mi trebuie pentru schimbarea permisului auto(expirat) ,am intrat pe internet si nu m-am edificat.
Multumesc .
Acte necesare:

• Cererea-tip;

• Fişa deţinătorului permisului (descarcă fişa de AICI);

• Actul de identitate -› original + copie;

• Dovada plăţii contravalorii permisului (68 de lei – se plăteşte doar la CEC);

• Permisul a cărui preschimbare o soliciţi;

• Fişa medicală (eliberată de o unitate autorizată de asistenţă medicală) din care să rezulte că eşti apt pentru a conduce autovehicule/tramvaie -› original + copie (Atenţie: Este necesară doar la eliberarea unui permis cu o nouă valabilitate administrativă).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis auto bubutu2 bubutu2 Buna seara!Ce taxe,va rog, trebuie sa platesc si ce documente trebuie sa depun pentru eliberarea unui permis auto cu noua adresa de locuit?.Posed inca ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere expirat bellefille bellefille Un permis de conducere expirat in 2005 se preschimba la fel ca cel care expira, sa zicem,luna aceasta?Trebuie justificata perioada de la expirare si pana in ... (vezi toată discuția)
Reinoire permis conducere b ando24john ando24john permisul meu a expirat la data de 28.06.2011 si eu nu am observat acest lucru decat acum..pot sa-l reinoiesc? cedocumente imi sant necesare?multumesc (vezi toată discuția)