avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN comercializare corturi
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN comercializare corturi

Buna ziua,
Imi puteti spune va rog ce coduri CAEN ar trebui sa folosesc pentru comercializarea de corturi pentru evenimente, hale agricole si catarge? Mentionez ca produsele sunt confectionate din materiale diverse: aluminiu, sticla, metal, material textil, fibra de sticla si vor fi importate din spatiul UE. Personalul de la registrul comertului nu a reusit sa imi dea un rapsuns concret, astfel incat as aprecia o sugestie din parte d-voastra :)
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:35, 1 Iulie 2014
7721 - Activitati de inchiriere si leasing cu bunuri recreationale si echipament sportiv

sau

4719 Comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare
Această clasă include:
-comerţul cu amănuntul al unei largi palete de bunuri, în care produsele alimentare, băuturile sau produsele din tutun nu sunt preponderente
-activităţi ale magazinelor universale care comercializează, în general, produse ca: îmbrăcăminte, mobilă, produse electrocasnice, articole de fierărie, cosmetice, bijuterii, jucării, articole sportive etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 4719 Nicoleta04 Nicoleta04 Codul 4719 am voie sa vand si produse alimentare, dar in cantitati mici? Va multumesc (vezi toată discuția)
Informatii utile aida85 aida85 as dori sa deschid un srl si as dori sa vand,produse alimentare,nealimentare,bauturi,tutun,legume si fructe si as dori sa stiu ce coduriCAEN TREBUIE SA ... (vezi toată discuția)