avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Contestatie cariera functionar
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Contestatie cariera functionar

Un functionar public absolvent al unei facultati de economie, care lucreaza in cadrul serviciului de evidenta, poate fi mutat prin dispozitie de primar, fara acordul sau, la biroul de contabilitate? Daca nu, conform carui art.din lege? Daca da, pe ce perioada este obligat la acest serviciu? Mentionez ca postul sau ramane in cadrul serviciului de evidenta, in schimb el urmeaza a fi transferat pentru a isi desfasoara activitatea la contabilitate cu toate ca nu doreste acest lucru ci doar pe considerentul ca in urma cu 10 ani a terminat facultatea de economie iar in cadrul serviciului contabilitate exista un post care coincide gradatiei sale.
Ultima modificare: Luni, 30 Iunie 2014
Justitiarul711, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:27, 3 Iulie 2014
:vishenka:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Funcționar public perioada determinata nachidil nachidil Un funcționar public angajat pe o perioadă determinata poate fi transferat în cadrul aceleiași instituții pe un post similar dar pe o perioada ... (vezi toată discuția)
Trecerea unui functionar public de conducere pe un post de executie evaluator33 evaluator33 in ce conditii un sef serviciu, functionar public, poate renunta la post si solicita trecere pe unul de executie. Va multumesc (vezi toată discuția)
Modificarea raportului de serviciu pe perioada concediului cypsoft_ro cypsoft_ro Sunt angajat in structura unui minister. Unul din consilierii ministrului mi-a comunicat ca voi fi mutat intr-o alta directie pe o perioada de 6 luni, chiar si ... (vezi toată discuția)