avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie nucleu familial
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie nucleu familial

Sunt o mamica de doua fete si lucrez legal in italia .Am obtinut autorizatia INPS pentru asegno nucleo familiare eliberata in italia (asta implica faptul ca modulul E411 a fost completat si de catre partea romana ) . Prezentand autorizatia la locul de munca in Italia ma lovesc de faptul de a nu putea primi diferenta de alocatie pe motivul ca , copii nu au codice fiscal italian (copii sunt in Romania) iar aceasta este blocata de Oficiul Intrarilor (Agenzia delle Entrate).Am obtinut intotdeauna aceasta alocatie pana acum desi mereu am prezentat CNP-ul romanesc al copiilor .

Alte discuții în legătură

Codice fiscal - ce putere are annesis annesis Buna ziua, Fratele meu a murit în accident în Italia și trebuie sa ridic suma din asigurare care îmi revine. Avocata care s-a ocupat de caz vrea sa o ... (vezi toată discuția)
Alocatie din italia. Imparatul Imparatul Mama lucreaza in Italia de vreo 4 ani de zile cu carte de munca si cu acte de identitate italiena. Copii sunt aici cu bunica lor, in Romania. Beneficiaza din ... (vezi toată discuția)
Alocatie pentru copii nascuti in italia da aj da aj Buna ziua, Noi locuim si muncim in Italia, si avem un copil, nascut in Italia. Datorita faptului ca nu sunt angajata, ci sunt independent, am o agentie, ... (vezi toată discuția)