avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Codice fiscal - ce putere are
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Codice fiscal - ce putere are

Buna ziua,

Fratele meu a murit în accident în Italia și trebuie sa ridic suma din asigurare care îmi revine. Avocata care s-a ocupat de caz vrea sa o împuternicesc sa îmi scoată un codice, din ce am inteles e identitatea mea în Italia. Cat mă pot expune dacă ea are acest codice?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 17:49, 27 Ianuarie 2018
Buna seara!
"Codice fiscale" este echivalentul codului numeric personal (CNP) din Romania. Cu el este identificata persoana posesoare, in baza de date de la Agenzia delle Entrate, la fiscul italian. Se poate utiliza si la banca, daca aveti nevoie sa deschideti un cont. Dar nu stiu daca puteti deschide contul doar cu codicele fiscale. Posibil ca aveti nevoie si de pasaport. In niciun caz cartea de identitate eliberata in Romania.

Nu am inteles ce vreti sa spuneti cu expresia "cat ma pot expune".
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie nucleu familial aurelian11 aurelian11 Sunt o mamica de doua fete si lucrez legal in italia .Am obtinut autorizatia INPS pentru asegno nucleo familiare eliberata in italia (asta implica faptul ca ... (vezi toată discuția)
Decedat cu cont în italia. cum poate afla moștenitorul, din românia, banca la care l-a avut? eduard95 eduard95 buna ziua, in urma cu 7 ani mama prietenei mele a decedat intr-un acident provocat in Romnia, la vremea aceea ea lucra in italia si avea deschis un cont ... (vezi toată discuția)
Conditii obligatorii pentru contract de munca in italia katanic katanic Buna ziua, Caut de ore bune si nu gasesc niciun raspuns specializat la intrebarea: Ce conditii obligatorii trebuie indeplinite pentru a beneficia de contract ... (vezi toată discuția)