avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sa credem ceea ce ne spune avocatul sau sa ne ascultam ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sa credem ceea ce ne spune avocatul sau sa ne ascultam si intuitia?

De unde stie un avocat,din prima faza,ca tu pierzi un proces,desi ii prezinti probele,ii explici ca situatia,e practic de partea ta?:(
Avocatul este un profesionist,nu este la primul proces,poate anticipa solutia dintr-un dosar.
Daca sunteti nemultumit de prestatia avocatului dvs. aveti posibilitatea sa va consultati cu alti avocati.
Intuitia nu va ajuta intr-un proces.
Ma bazez pe probe solide si martori seriosi care sunt de partea mea..iar tabara adversa..n-au decat un titlu de propietar...si niste minciuni,pe care le pot dezminti prin aceste probe.Maine ma voi intalni cu d-na avocat,sa-mi explice clar,aceasta concluzie a a dansei!
.Ati fi preferat o minciuna frumoasa in locul adevarului?In plus,avocatul este obiectiv!
iar tabara adversa..n-au decat un titlu de propietar.

Poate si de aici opinia avocatei ca veti pierde.
in proces conteaza mai mult probele pt a castiga decat sa aveti dreptate si atat.
Puteti sa mai cereti si altui avocat o opinie, insa e de preferat unul care sa va zica verde ca nu aveti sanse decat unul care desi stie ca veti pierde, va ia cazul.
Normal ca astept ca avocatul care ma reprezinta,sa-mi spuna adevarul,indiferent care...dar nu se poate insela?Sau exista probabilitatea sa nu fi inteles ce vreau eu cu adevarat?.

Asta am sa si fac,daca explicatia dansei de maine nu ma va satisface...

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Ultima modificare: Joi, 3 Iulie 2014
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

Alte discuții în legătură

Eroare a avocatului andreutzablue andreutzablue pentru un proces pe itigii de munca , am angajat un avocat, eu fiind partea vatamata...din pacate avocatul meu a depus precizarea de actiune in drept ... (vezi toată discuția)
Actiune in raspundere civila delictuala pentru a recupera cheltuielile de judecata? dijr dijr Ar avea sanse o actiune in raspundere civila delictuala pentru a recupera cheltuielile de judecata platite catre partea adversa? Partea adversa a depus ... (vezi toată discuția)
Recuperarea unor bunuri materiale themad themad Salut ! Va scriu pentru ca sper ca ma puteti ajuta cu niste informatii cat mai corecte. Cate ceva despre cazul meu .. Am fost in relatie cu o fata timp ... (vezi toată discuția)