avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sa credem ceea ce ne spune avocatul sau sa ne ascultam ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sa credem ceea ce ne spune avocatul sau sa ne ascultam si intuitia?

De unde stie un avocat,din prima faza,ca tu pierzi un proces,desi ii prezinti probele,ii explici ca situatia,e practic de partea ta?:(
Sunt cazuri in care avocatii isi pot da seama de sanse.
In procesele civile eu imi pot da seama in mare proportie de la consultatia juridica dar poate dura si o ora.
In 3-4 minute nicin avocat nu isi poate da seama de sanse.

Pe forum mai imi dau eu seama dar e ceva relativ...
Ultima modificare: Duminică, 6 Iulie 2014
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Doamna avocata,este o persoana obiectiva si corecta din cate am vazut.Mi-a explicat clar,ca ea nu poate da procente si ca totul depinde de hotararea instantei,dar ca ea face tot ce poate ptr a ma ajuta.
Stimat forumist,

Și atunci care ar mai fi rostul discuției de față?

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare a avocatului andreutzablue andreutzablue pentru un proces pe itigii de munca , am angajat un avocat, eu fiind partea vatamata...din pacate avocatul meu a depus precizarea de actiune in drept ... (vezi toată discuția)
Actiune in raspundere civila delictuala pentru a recupera cheltuielile de judecata? dijr dijr Ar avea sanse o actiune in raspundere civila delictuala pentru a recupera cheltuielile de judecata platite catre partea adversa? Partea adversa a depus ... (vezi toată discuția)
Recuperarea unor bunuri materiale themad themad Salut ! Va scriu pentru ca sper ca ma puteti ajuta cu niste informatii cat mai corecte. Cate ceva despre cazul meu .. Am fost in relatie cu o fata timp ... (vezi toată discuția)