avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sistare pensie alimentara, va rog raspuns
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sistare pensie alimentara, va rog raspuns

buna ziua. sotul meu are un baiat dintr o casatorie anterioara in varsta de 23 ani. anul acesta in februarie a terminat o scoala de meserii di luna mai avem hotarare de sistare pensie dar tribunalu nu a trimis un exemplar si la societatea unde lucreaza sotul. si unitatea u primeste hotararea din mana sotului
nu stim cum sa procedam. judecatoria l au trimis sa legalizeze hotararea si i au zis sa mearga s o depuna dar ei nu primesc decat de

la judecatorie .

Cel mai recent răspuns: marrybr39 , utilizator 18:51, 2 Iulie 2014
E absurd.
Mergeti la alt executor cu un exemplar de pe hotararea legalizata si solicitati trimiterea acesteia prin agent procedural la locul de munca al sotului.
Judecatoria nu comunica hotararea la angajatorul sotului pt. ca nu a fost parte in acest dosar.
Insistati.
multumesc frumos o sa mai incerc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma cu pasii de urmat petitlady petitlady Nu am primit Hotarirea definitiva a Curtii de Apel Bucuresti emisa la data de 14.06.2019 desi ei sustin ca au trimis-o.Este vorba de un proces colectiv inceput ... (vezi toată discuția)
Pensie major page page Buna ,în situatia în care în urma unei hot. def. prin care pârâtul pensionar a fost obligat la plata unei pensii lunare pt. sotia sa ,instanta nu trimite ... (vezi toată discuția)
Buna seara si scuzati deranjul , eu pe data de 22 decembrie am ... Cristina31.05.1994 Cristina31.05.1994 Buna seara si scuzati deranjul , eu pe data de 22 decembrie am avut ultima sentinta intr-un dosar pt custodie minor , fata a ramas la mine ( mama ) paratul ... (vezi toată discuția)