avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara si scuzati deranjul , eu pe data de 22 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara si scuzati deranjul , eu pe data de 22 decembrie am ...

Buna seara si scuzati deranjul , eu pe data de 22 decembrie am avut ultima sentinta intr-un dosar pt custodie minor , fata a ramas la mine ( mama ) paratul este obligat la pensia de intretinere din urma , ( 29/02/ 2020) iar dansul nu vrea sub nici o forma sa achite , cum se poate proceda , am inteles ca se poate face oprire pe salariu , dar nu stiu unde tr sa merg si cum sa procedez , un ajutar va rog frumos , o seara buna
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 09:48, 25 Februarie 2021
Mergeți cu un exemplar de pe sentința legalizată la un executor judecătoresc singurul în măsură să facă demersuri pt executarea silită a debitorului.
Legalizati hotararea si o puneti in executare silita prin intermediul unui executor judecatoresc. Dupa ce va obtine incuviintarea executarii silite va putea infiinta poprire pe 1/2 din veniturile obtinute de tata spre a aduce la zi obligatia de plata a pensiei de intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata daiana_raluca daiana_raluca buna! am divortat de sotul meu,acesta pierzand procesul,fiind obligat la plata cheltuielilor de judecata si a pensiei alimentare.Acesta insa nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am trecut prin divorț cu minori(trei). pe hotărârea ... Gabigeo Gabigeo Bună ziua! Am trecut prin divorț cu minori(trei). Pe hotărârea de divorț scrie ca pârâtul nu da dovada de implicare fata de familie.Are obligația de a ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu viomari viomari Bun ziua, Am o mare nelamurire,azi am fost la judecatoria sect 3 pentru a investi o sentinta cu titlu executoriu si ce credeti ca am patit? D-na de la ... (vezi toată discuția)