avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara si scuzati deranjul , eu pe data de 22 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara si scuzati deranjul , eu pe data de 22 decembrie am ...

Buna seara si scuzati deranjul , eu pe data de 22 decembrie am avut ultima sentinta intr-un dosar pt custodie minor , fata a ramas la mine ( mama ) paratul este obligat la pensia de intretinere din urma , ( 29/02/ 2020) iar dansul nu vrea sub nici o forma sa achite , cum se poate proceda , am inteles ca se poate face oprire pe salariu , dar nu stiu unde tr sa merg si cum sa procedez , un ajutar va rog frumos , o seara buna
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 09:48, 25 Februarie 2021
Mergeți cu un exemplar de pe sentința legalizată la un executor judecătoresc singurul în măsură să facă demersuri pt executarea silită a debitorului.
Legalizati hotararea si o puneti in executare silita prin intermediul unui executor judecatoresc. Dupa ce va obtine incuviintarea executarii silite va putea infiinta poprire pe 1/2 din veniturile obtinute de tata spre a aduce la zi obligatia de plata a pensiei de intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata daiana_raluca daiana_raluca buna! am divortat de sotul meu,acesta pierzand procesul,fiind obligat la plata cheltuielilor de judecata si a pensiei alimentare.Acesta insa nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu viomari viomari Bun ziua, Am o mare nelamurire,azi am fost la judecatoria sect 3 pentru a investi o sentinta cu titlu executoriu si ce credeti ca am patit? D-na de la ... (vezi toată discuția)
Hotărâre judecătorească legalizată Marina39 Marina39 Bună dimineața! Am o hotărâre judecătorească legalizată in vederea obținerii pensiei de întreținere pentru copil, As dori sa știu cine ar trebui sa ... (vezi toată discuția)