Buna ziua ! Am si eu o nelamurire. Din acuzator am ajuns acuzat. Cand ieseam din parcare cu spatele am fost lovit de o masina pe care o vazusem ca era foarte departe. Persoana care m-a lovit si-a recunoscut vina si a spus ca face orice dar sa nu o duc la politie ca avea carnet de o luna . Am fost de acord cu conditia sa-mi plateasca reparatiile la masina. Mai pe seara m-a sunat sa-mi spuna sa mergem la politie fiindca nu-mi plateste nimic si ca este vina mea ca nu m-am asigurat. Am mers la politie, iar politistul i-a dat dreptate ei, desi i-am explicat ca accidentul s-a produs datorita neatentiei ei, pentru ca eu deja eram incadrat partial pe sensul de mers, deci eram foarte vizibil.Lovitura mi-a afectat coltul din stanga al masinii din spate, deci cand eu ma incadrasem deja pe sensul de mers .Desi eram vizibil, persoana respectiva nu a micsorat viteza. Daca nu m-as fi asigurat, ar fi insemnat ca ea sa ma loveasca in partea dreapta din spate si nu pe stanga, cum s-a petrecut.
Cine credeti ca a avut dreptate? Contest decizia politistului deoarece sotul fetei care conducea e si el politist.
Nu e problema dvs ca avea viteza. Daca v-a lovit la iesirea din parcare inseamna ca nu v-ati asigurat. Trebuia sa faceti amiabila si nu mai era nevoie de politie. Puteti contesta P.verbal de contraventie dar va dura cam 6-8 luni pana la final. V-a fost retinut permisul pentru neacordare de prioritate?
Ati gresit pt ca nu v-ati asigurat suficient. Ea poate spune ca a vrut sa ocoleasca de aceea lovitura e pe partea stanga. Nefiind victime sau daune semnificative politia nu va face expertize de viteza. Initial celalat sofer (soferita noua daca am inteles bine) s-a pierdut nestiind cine e de vina a mers cu varianta dvs., dupa care cineva i-a deschis ochii. Stati linistit chiar daca ati fi facut amiabila in care ea declara ca e vinovata si ati fi mers cu ea la asiguratorul ei inspectorul de dauna i-ar fi deschis ochii (doar nu sunt prosti sa plateasca daca pot scapa) la fel cu s-a intamplat de altfel si la politie.