avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Card-legitimatie parcare handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Card-legitimatie parcare handicap

Buna ziua,

Sunt persoana cu handicap mediu si am in posesie - conform legii - un card-legitimaţie pentru locurile gratuite de parcare.
Ultima data cund am parcat masina regulamentar in incinta parcarii aeroportului Targu Mures, cu cardul vizibil pe bord, la intoarcere am avut surpriza ca personalul din parcare im-i solicita documente care sa justifice ca masina este in proprietatea mea si documente? ca este adaptata, modificata. etc.
Va rog sa ma lamuriti daca este legal sa se solicite astfel de documente. Am verificat in legea 448/2006, acolo Art. 65. scrie clar: "Autovehiculul care transportă o persoană cu handicap posesoare de card-legitimaţie beneficiază
de parcare gratuită." Si nu am gasit nici o modificare ulterioara in acest sens.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Facilitati persoane cu handicap Fundatia Bucurie Fundatia Bucurie Buna ziua , as dori sa stiu raspunsul corect ( legal )la urmatoarea situatie : Marti la ora 8,30 intru cu autoturismul fiicei mele , posesoare de card ... (vezi toată discuția)
Parcare auto---persoana cu handicap antin antin asi dori ca sa aflu mai multe despre urmatorul fapt conform legii 448/2006Art. 65. - (1) În spaţiile de parcare de pe lângă clădirile de utilitate ... (vezi toată discuția)
Locurile destinate persoanelor cu dizabilitati in parcarile private Adrian_MG Adrian_MG Locurile destinate persoanelor cu dizabilitati in parcarile private se platesc sau sunt gratuite? Am incercat sa citesc legea ce priveste persoanele cu ... (vezi toată discuția)