avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Detin un card-legitimatie persoana cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Detin un card-legitimatie persoana cu handicap si ...

Buna ziua,
Detin un card-legitimatie persoana cu handicap si am parcat intr-o parcare publica pe un loc obisnuit doarece locul special amenajat (1 singur) era ocupat de alt posesor de card. Mai este valabila gratuitatea sau in acest caz trebuie platita parcarea? daca da atunci unde mai este spiritul legii si gratuitatea de care se face atata caz in cazul persoanelor cu handicap.? Va multumesc P.S. am primit amenda pt ca nu am platiti parcarea desi cardul era pe bordul masinii la loc vizibil
Cel mai recent răspuns: Gligore , utilizator 16:26, 1 August 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!
Dupa cate stiu eu aveti voie sa parcati gratuit doar in locurile special amenajate.
Dar,asteptati si alte pareri.
Depinde din ce oraș e persoana respectiva. La noi la Tg Mureș persoanele cu reședința în TG Mures,având grad accentuat de handicap beneficiază de abonamente care le dă dreptul de a parca in orice parcare publică.

Alexandrarares a scris:

Buna ziua!
Dupa cate stiu eu aveti voie sa parcati gratuit doar in locurile special amenajate.
Dar,asteptati si alte pareri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card-legitimatie parcare handicap Akarki Akarki Buna ziua, Sunt persoana cu handicap mediu si am in posesie - conform legii - un card-legitimaţie pentru locurile gratuite de parcare. Ultima data cund ... (vezi toată discuția)
Auto ridicat din parcare de resedinta cu plata cu permis handicap in parbriz Gabrielos82 Gabrielos82 Am parcat 4 zile consecutiv auto dat in folosinta de la locul meu de munca, pe care l-am folosit la acel moment la transportul unui membru de famile cu ... (vezi toată discuția)
O persoana cu handicap accentuat ( nu locomotor) beneficiaza ... n_roxxanne n_roxxanne O persoana cu handicap accentuat ( nu locomotor) beneficiaza de scutirea la plata taxei de parcare pt parcare de resedinta??? (vezi toată discuția)