avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adoptia de catre sotul parintelui firesc
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adoptia de catre sotul parintelui firesc

Buna ziua!
As dori sa stiu la ce face referire certificatul privind starea de sanatate pentru adoptator si minor, in cazul adoptiei in familie. Este vorba de o simpla adeverinta de la medicul de familie cum ca sunt clinic sanatosi? Sau este nevoie si de Certificatul A5, daca da si este nevoie de acest certificat, trebuie pentru amandoi, sau doar pentru adoptator?( Am primit o "Comunicare Adresa" in care mi se solicita certificat medical ce atesta starea de sanatate a reclamantului si a minorului.)

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iulie 2014
loana1, utilizator

Alte discuții în legătură

Adoptie popa remus popa remus am 30ani,necasatorit,un loc de munca stabil si bine remunerat,o locuinta proprietate personala si doresc sa adopt un copil dintr-un orfelinat,de preferinta ,in ... (vezi toată discuția)
Documentele care trebuie depuse odata cu cererea de incuviintare a adoptiei sunt Cezary Cezary Buna dimineata Pentru adoptia in familie - adopţia copilului de către soţul părintelui firesc - este necesara dovada venitului ... (vezi toată discuția)
Adoptie copil jomini jomini Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Eu si sotul meu ne dorim foarte mult sa adoptam un copil, intrucat, din pacate, o operatie pe care ... (vezi toată discuția)