Bună ziua,
O societate împotriva căreia ne-am îndreptat în instanță inca din 2012 Fond si Apel castigat iar Recursul la Inalta curte la Bucuresti prima infatisare fiin luna trecuta precis cu amnare pt neprezentare din partea firmei unde procesul este inca pe rol pentru recuperarea unor sume de bani de la acesta acum in data de 16.06.2014 si-a depus toate actele si cererile pentru a intra în faliment prin procedura simplificată.
Imobilele ce se aflau in patrimoniul societatii au fost transferate printr-o conventie pe numele asociatului unic ca persoana fizica ca compensare creditare firma.
Am primit instiintare de la Tribunal referitor la aprobarea insolventei si intrare în faliment. Am depus si Opozitia la Tribunal, acuma asteptam procesul.
Deja suntem si in faza de executare din ianuarie 2014 - recuperarea debitului care se va suspenda cu siguranță.
Întrebarea mea este in ce masura avem sanse de a stopa intrarea in insolventa a firmei, deoarece daca imobilele nu s-ar fi fost scoase din patrimoniu ar fi acoperit datoriile firmei - datorii care sunt numai pe hartie fictive dar care nu cred ca avem sansa sa le dovedim ca sunt false.
Mentionez ca in CF-urile imobilelor sunt notate si actiunile in judecata si sarcini pe numele meu.
Multumesc anticipat pentru sfaturi!
Debitor de rea-credinta
mmer
Speta se prezinta astfel: inainte de primirea somatiei pv executarea silita, insa dupa primirea unei notificari din partea unei banci pv la un bilet la ordin, ... (vezi toată discuția)