avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie concediu crestere copil

Buna ziua

Fetita mea pe 21.05.2014 a inplinit varsta de 1 an eu aptand pentru concediu pana la varsta de 2 ani. Voi primi cei 500 ron daca ma intorc la servici? am citit comform legi ca se acorda acest stimulent de insertie numai daca ma intorceam inaite de a implini copilul 1 an
Cel mai recent răspuns: corinanicoara2006 , utilizator 13:27, 2 Iulie 2014
1. - Deoarece ati optat pentru concediu crestere copil (CCC) pana la varsta de 2 ani veti beneficia de stimulentul de insertie daca reluati activitatea dupa ce implineste copilul 1 an adica dupa 21.05.2014.
- Daca acum reluati activitatea veti beneficia de stimulentul de insertie de 500 lei lunar pana va implini copilul 2 ani.

2. Ceea ce ati citit dvs. este valabil pentru cei care au optat pentru CCC pana la varsta copilului de 1 an.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere al copilului si stimulentul de insertie in munca Zara_Sabrina Zara_Sabrina Buna ziua. Sunt insarcinata in 32 saptamani, cu data probabila a nasterii pe 21 martie. Voi intra in prenatal din 9 februarie si voi opta pentru concediu de ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la munca dupa primul an de concediu de crestere copil Violet99 Violet99 Am intrat in concediu de crestere copil in februarie 2013 si doresc sa ma intorc la munca in mai 2014. Intrebarea mea este daca ma intorc pe 15 mai la munca, ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie cafeaculapte cafeaculapte Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac si de ce acte am nevoie sa renunt la concediu crestere copil si sa primesc stimulentul de insertie. Incep ... (vezi toată discuția)