avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... autorizatii necesare agricultor
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

autorizatii necesare agricultor

Sunt producator agricol detin certificat de producator vizat la zi,platesc impozit pe venit agricol cf.suprafetelor cultivate,precum si cass aferent.
Acum doresc sa-mi vand produsele agricole,am un spatiu privat in comodat si vand pepene verde.2Persoane de la o institutie a statului presupun(pt.ca nu s-au prezentat),mi-au spus ca am nevoie de autorizatie ca altfel i-mi confisca marfa si-mi da 5000 lei amenda.
Am sunat la ANAF,la politia Comunitara,la Primarie? -pentru ca cineva sa ma lamureasca ce autorizatie am nevoie eu ca si taran agricultor.
Consider ca eu vand in acel spatiu privat exact ca si in piata.
Care sunt autorizatiile necesare pentru a-mi putea vinde recolta?Si care sunt institutiile abilitate sa le elibereze?

Alte discuții în legătură

Cum obtin certificatul de producator remus.duta remus.duta Buna ziua.Cum se obtine certificatul de producator agricol?As vrea sa vand pepeni in piata (vezi toată discuția)
Comert cu producatorii agricoli-acte contabile necesare nicolae80 nicolae80 Buna ziua, As vrea sa deschid o firma care sa colecteze de la tarani diverse produse agricole, si pe care sa le vand mai departe, eventual si la export.As ... (vezi toată discuția)
Înregistrare în contabilitate marfă cumpărată de la țărani Creteanu Laura Creteanu Laura Cum as putea sa fac nir pt marfa cumparata de la \"taranii\" care nu fac facturi? Am auzit de bon de achizitie\",dar nu stiu exact ce este si daca e suficient ... (vezi toată discuția)