avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Loc de veci veterani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Loc de veci veterani

buna ziua.tatal meu a fost veteran de razboi si a beneficiat de un loc de veci pe legea 44/1994 el a decedat in 2011,iar ulterior am facut succesiunea la notariat si am devenit proprietarul legal al acestui loc.intrebarea se pune daca eu pot dona acest loc de veci unei terte persoane.va multumesc.

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:40, 2 Iulie 2014
numai daca sunteti intabulata in CF cu acel loc de veci.
E in cimitir administrat de Primarie e mai usor, daca e cimitir adrminstrat de Biserica e propriet Bisericii si trebuie acceptul Parohiei respective.
Locul de inhumare a fost acordat pentru situatii si persoane aparte,in baza legii speciale
Daca analizati contractul de concesiune de 7 ani incheiat de catre administratia cimitirului veti constata ca locul de inhumare nu poate face obiectul unei donatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuri veci veterani malamala malamala Buna ziua, As avea nevoie de cateva informatii referitoare la legea privind locurile de veci pentru veteranii de razboi. Locurile date de stat pot fi ... (vezi toată discuția)
Loc de veci veterani ContSters237742 ContSters237742 Buna ziua Am in intretinere un batran in varsta de 92 ani si am inteles ca are dreptul gratuit la un loc de veci conform legi 44/1994 Ce nu inteleg ,sunt ... (vezi toată discuția)
Loc de veci in concesiune pe viata coralina coralina Am un loc de veci cu certificat de mostenitor de la mama meu,ptr un loc de veci in judetul Galati.Este ingropat tatal meu ,acum 40 ani. Vreau sa-l donez ... (vezi toată discuția)